Soutuvenetelakka

Soutuvenetelakka on suunniteltu perinteisen mallisille, suippokärkisille suotuveneille. Soutuvenetelakka helpottaa veneen ylös vetämistä ja vesille laskua sekä säästää veneen pohjaa turhilta kolhuilta ja naarmuilta.

Kuvaus:

Telakan pituus on noin 6 metriä ja se muodostuu kahdesta 2,95 metrin osasta. Tarvittaessa telakkaa voidaan jatkaa 2,95 metrin jatkopaloilla. Telakka sisältää perusrakenteen lisäksi vetoköyden, pylpyrän, kiinnityshaan sekä nailonpultit ja mutterit.Telakka perusosa painaa noin 15 kg ja jatkopala noin 7 kg. Telakka on valmistettu HDPE-muovista. Sallittu veneen enimmäispaino telakalla on 150 kg.

Vetopukkimallissa vene vedetään ylös telakalle mukana tulevalla köydellä, taljaperiaatteella telakassa olevan pylpyrän avulla. Vene liukuu paikalleen ja pois telakan liukupintojen päällä. Telakan vetopukkiosa taittuu myös kokonaan alas, jolloin vene on mahdollista vetää telakan yli esim. talvisäilytyspaikalleen.

Telakan keveydestä johtuen telakkaa on helppo asentaa keväällä, siirtää kauden aikana vedenpinnnan vaihtelun mukaan ja nostaa pois rannasta ennen jäiden tuloa.

Soutuvenetelakan vetopukillinen malli soveltuu erityisen hyvin loiviin rantoihin. Jyrkissä rannoissa vetopukki saattaa taipua ylöspäin. Taipumisen ehkäisemiseksi voi telakan yläpään kiinnittää maahan.Jyrkkiin rantoihin suosittelemme kuitenkin soutuvenetelakkaa vinssipukilla.

Telakka toimitetaan osina ja asiakas kokoaa telakan itse (ohjeet mukana).

Soutuvenetelakka toimitetaan yhtenä kollina/pakkauksena postiosoitteeseen. Toimituspakkauksen koko noin 30 x 295cm/ 15kg. Rahti ei sisälly tuotteen hintaan. Tuotteen voi myös noutaa Venoksen espoon toimipisteestä.

Telakan enimmäispaino: 150 kg
Pituus: noin 6 m
Leveys: 100 cm leveimmillään.
Paino: Perusosa 15 kg, jatkopala 7 kg
Materiaali: HDPE-muovi
Väri: musta


Hinta:
Soutuvenetelakka:     275€
Jatkopala 295cm           95€

Tilaa nyt

Soutuvenetelakka vinssillä

Soutuvenetelakka vinssillä

Soutuvenetelakka vinssillä on suunniteltu perinteisen mallisille suippokärkisille suotuveneille. Soutuvenetelakka helpoittaa veneen ylös rannalle vetämistä ja vesille laskua sekä säästää veneen pohjaa turhilta kolhuilta ja naarmuilta.

Kuvaus:

Soutuvenetelakka vinssipukki version kokonaispituus on noin 7,05 metriä ja se muodostuu kahdesta 2,95 m osasta ja yhdestä 1,15 m osasta.Telakan kapasiteetti on n. 6 metriä. Telakkaa voi tarvittaessa jatkaa 2,95 m jatkopaloilla.

Telakka sisältää perusrakenteen lisäksi vinssin, köyden, pylpyrän ja kiinnityshaan. Telakka perusosa painaa noin 23 kg jatkopala noin 7 kg. Materiaali HDPE-muovi. Veneen enimmäispaino telakalla on 150 kg.

Vinssipukkiversiossa vene vedetään ylös telakalle vinssipukin vinssin avulla. Telakka toimii ns. liukuperiaatteella, joten telakassa ei ole rullia. Vene liukuu paikalleen ja pois telakalle liukupinnoilla.

Telakan keveydestä johtuen telakka on helppo asentaa keväällä ja siirreellä kauden aikana vedenvaihtelun mukaan sekä nostaa pois rannasta ennen jäiden tuloa.

Irrottamalla vinssipukki telakasta, vene on mahdollista vetää telakan yli esim.talvisäilytyspaikalleen.

Telakka toimitetaan osina ja asiakas kasaa telakan itse (ohjeet mukana).

Soutuvenetelakka vinssillä toimitetaan yhtenä kollina/ pakkauksena postiosoitteeseen. Toimituspakkauksen koko on noin 30 x 295cm/ 23kg. Rahti ei sisälly tuotteen hintaan. Tuotteen voi myös noutaa Venoksen espoon toimipisteestä.

Telakan enimmäispaino: 150 kg
Pituus: noin 7,05 m
Leveys: 100 cm leveimmillään.
Paino: Perusosa 23 kg, jatkopala 7 kg
Materiaali: HDPE-muovi
Väri: musta


Hinta:
Soutuvenetelakka vinssillä 390€
Jatkopala 295cm     95€

Tilaa nyt

Venetelakka S

S-telakka on tarkoitettu pienille v-pohjaisille, tasaperäisille perämoottoriveneille, joiden konetehot ovat yleensä 2-20 hv ja joiden kokonaispaino jää alle 250 kg. Telakka helpottaa veneen ylös vetämistä ja vesille laskua. Telakka mahdollistaa huolettoman veneen säilytyksen sekä säästää veneen pohjaa turhilta kolhuilta ja naarmuilta sekä merialueella käyttäjää myrkkymaalukselta ja pohjan pesulta.

S-telakan kokonaispituus on 7,45 metriä, joka muodostuu yhdestä 2,95 metrin osasta ja kahdesta 2,25 metrin osasta. Telakan kapasiteetti on noin 6 metriä ja telakan kokonaisleveys on yksi metri. Telakkaa voidaan jatkaa 2,25 metrisillä jatkopaloilla. Telakka on säädettävissä sopivaksi eri venemalleille veneen pohjan V-kulman mukaan (11-15 astetta).

Telakka sisältää perusrakenteen lisäksi vinssin, köyden, pylpyrän, kiinnityshaan sekä nailonpultit ja -mutterit.

Telakan kokonaispaino on noin 45 kg (23+11+11 kg) ja jatkopalan paino 11 kg.

Telakka toimitetaan osina ja asiakas kasaa telakan itse (ohjeet mukana).

S-telakka toimitetaan kahtena kollina/pakkauksena postiosoitteeseen. Toimituspakkauksien koot noin  35 x 240cm/ 22kg ja 35 x 295cm/ 23kg. Rahti ei sisälly tuotteen hintaan. Tuotteen voi myös noutaa Venoksen espoon toimipisteestä.

Veneen enimmäispaino telakalla: 250 kg
Pituus: noin 7,45 m
Leveys: 100 cm
Telakan paino: 45 kg (23+11+11), jatkopalan paino 11 kg
Materiaali: HDPE-muovi
Väri: musta


Hinta:
S-telakka     575€
S-jatkopala 225cm    135€

Tilaa Nyt

Venetelakka M

M-telakka on tarkoitettu keskikokoisille v-pohjaisille perämoottoriveneille joiden konetehot ovat yleensä 20-60 hv ja joiden kokonaispaino jää alle 500 kiloa. Telakka helpottaa veneen rannalle vetämistä ja vesille laskua. Telakka mahdollistaa huolettoman veneen säilytyksen sekä säästää veneen pohjaa turhilta kolhuilta ja naarmuilta sekä merialueella myös käyttäjää myrkkymaalaukselta ja pohjanpesulta.

M-telakan kokonaispituus on 8,40 m, joka muodostuu kolmesta 2,80 m osasta. Telakan kapasiteetti on n.7 metriä ja telakan kokonaisleveys on 1 metri. Telakkaa voidaan jatkaa 2,80 metrisillä jatko-osilla.
Telakka on säädettävissä eri venemalleille sopivaksi veneen pohjan V-kulman mukaan. (16-20 astetta)

Telakan keveydentä johtuen telakka on helppo asentaa keväällä, siirrellä kauden aikana vedenvaihtelun mukaan sekä nostaa pois rannasta ennen jäiden tuloa.Telakka soveltuu myös veneen talvisäilytykseen.

Telakka sisältää perusrakenteen lisäksi vinssin, köyden, pylpyrän, kiinnityshaan sekä nailonpultit ja -mutterit.

Telakan kokonaispaino on noin 68 kg ja jatkopalan paino 17 kg.

Telakka toimitetaan osina ja asiakas kasaa telakan itse (ohjeet mukana).

M-telakka toimitetaan kahtena kollina/pakkauksena postiosoitteeseen. Toimituspakkauksen koko noin  40 x 280cm/ 35kg x 2. Rahti ei sisälly tuotteen hintaan. Tuotteen voi myös noutaa Venoksen espoon toimipisteestä.

Veneen enimmäispaino telakalla: 500 kg
Pituus: noin 8,40 m
Leveys: 100 cm
Paino: perusosa 68 kg. Jatkopala 17 kg
Materiaali: HDPE-muovi
Väri: musta


Hinta:
M-telakka         790€
M-jatkopala 280cm     205€

 

Tilaa Nyt

Yhteystiedot

Mistä voin ostaa telakan?

Voit tilata telakan suoraan Venos Oy:ltä

Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti(a)venos.fi tai
soittamalla numeroon +358 50 366 3354.

Venos Oy
Palotie 31
02760 Espoo

Tel: +358 50 366 3354
myynti(a)venos.fi

Venos Oy
Palotie 31
02760 Espoo