Venos båttslip – Designad i Finland

Varför venobåtslip?

RESISTENT

Venos båtslip varken rostar eller ruttnar, eftersom den är gjord av slitstark HDPE-plast. Bultar och muttrar är av nylon. Det finns heller inga rullar på gården som kan fastna eller gå sönder.

INGEN ROSTA, INGEN RÖTA

Vi tillverkar båtslipar av slitstark och hållbar HDPE-plast.
Så våra slipar rostar eller ruttnar inte.

EKOLOGISK

Genom att hålla din båt vid kajen kan du glömma att krångla med giftiga färger och på så sätt spara tid, ansträngning, pengar och framför allt naturen.

BUDGET

Venos båtslip är en funktionell och prisvärd lösning för att förvara båtar både under båtsäsongen och under vintern.

LÄTT ATT HANTERA OCH FLYTTA

Materialet och den modulära strukturen gör dockan lätt att installera. Vår lösning med vinschrep gör det lätt att lyfta båten.

LÄTT ATT ANVÄNDA

Båtslipens vinschstruktur gör det lätt att lyfta båten. Tack vare materialets utmärkta glidförmåga är sjösättningen av båten enkel och snabb.

LÄNGE LEVANDE

Alla delar av slipen är lätta att byta ut, eftersom delarna även kan köpas individuellt. Vid behov kan du enkelt öka längden på båtslipen med förlängningsstycken.

FINA DETALJER

I Venos båtslipen kan du justera bredden på dockan exakt efter v-vinkeln på din egen båt, så att vikten på båten fördelas korrekt och jämnt på kajen.

På så sätt står båten stadigt på slipen utan att skava och glider lätt av slipen.

Båtslip modeller

Båtslip S

Roddbåtslip

Finns även med vinsch.

Båtslip M

För predikstolsbåten

Vattenskoter slip

Slip för vattenskotrar

Båtslip L

max 1000 kg

Hittade du en passande modell?

Du kan välja rätt Venos båtslip för din båt baserat på båtens modell och vikt.
Roddbåtsslipar är avsedda för traditionella roddbåtar. För utombordsbåtar rekommenderar vi S-, M- och L-bryggor. Det finns också en slip för vattenskotrar.

Rekommenderade produkter

Vanliga frågor

De vanligaste frågorna och svaren

Var kan jag köpa Venos båtslip?

Du kan köpa Venos båtslip i vår webbutik.

Vilken typ av paket levereras båtslipen i?

Beroende på modell levereras slipen i 1–4 förpackningar (i plastpåse). Du kan hitta mer detaljerad information om storleken på förpackningarna i tekniska data för varje modell.

Var levereras slipen till? / Var kan jag beställa båtslipen?

Båtslipen levereras alltid till postadressen. Det vill säga att du kan beställa en båtslip direkt till din stuga, till exempel om det finns en postadress (dvs stugan ligger vid vägen). Dock levereras inte till postkontor.

Behöver båtslipen fästas på plattformen?

I allmänhet behöver Venos båtslip inte fästas separat. Båtslipen är så lätt att det är lätt att flytta tillbaka den på plats om den har flyttat sig. På blåsiga stränder kan båtslipen säkras t.ex. snöre till trädet. På en halt stenig strand kan det bli nödvändigt att fästa. I detta fall kan till exempel båtslipen bultas fast i berget i änden av några tvärrör.

Kan båtslipen plockas upp någonstans?

Kan en båt förvaras på slipen på vintern?

Venos båtslip är också lämplig för vinterförvaring av båten. Lämna dock inte båtslipen på isen, eftersom isens rörelse kan bryta båtslipen. Om du funderar på att förvara din båt över vintern på båtslipen, rekommenderar vi att du skaffar ett förlängningsstycke till båtslipn. När båtslipen är längre kan du dra upp din båt tillräckligt för säkerhet. Slutligen kan du enkelt lossa förlängningsbiten i vattnet och även lyfta den i säkerhet från isen.

Venos båtslip

Venos båtslip har hittat sin form som ett resultat av lång utveckling och testning. Vår produktfamilj växer också hela tiden. Vi utvecklar något nytt, så feedback från våra kunder är av största vikt för oss. Vi vill spara tid, ansträngning och pengar för båtfolket. Lär känna våra produkter och berätta om vi har lyckats.

Om oss

Venos tillverkar och säljer nya typer av båtbryggor av polyetenplast. Företaget startade sin verksamhet hösten 2013 med presentationen av den första slipmodellen.

Några speciella behov? hör av dig så ser vi vad som kan göras.