Venos-båtvarv– Designad i Finland

Varför Venos båtsbryggan?

Venos docka varken rostar eller ruttnar, eftersom den är gjord av slitstark HDPE-plast. Bultar och muttrar är av nylon. Det finns heller inga rullar på gården som kan fastna eller gå sönder.

Vi tillverkar dockor av slitstark och hållbar HDPE-plast.
Så våra bryggor rostar eller ruttnar inte.


Genom att förvara din båt vid kajen kan du glömma att krångla med giftiga färger och på så sätt spara tid, ansträngning, pengar och framför allt naturen.

Venos docka är en funktionell och prisvärd lösning för att förvara båtar både under båtsäsongen och under vintern.

Materialet och den modulära strukturen gör dockan lätt att installera. Vår lösning med vinschrep gör det lätt att lyfta båten.

Dockans vinschstruktur gör det lätt att lyfta båten. Tack vare materialets utmärkta glidförmåga är sjösättningen av båten enkel och snabb.

Alla delar av dockan är lätta att byta ut, eftersom delarna även kan köpas individuellt. Vid behov kan du enkelt öka längden på dockan med förlängningsstycken.

I Venos docka kan du justera bredden på dockan exakt efter v-vinkeln på din egen båt, så att vikten på båten fördelas korrekt och jämnt på kajen. På så sätt står båten stadigt på kajen utan att skava och glider lätt av kajen.

Samling av båtbrygga

 

Båtbrygga S

Roddbåtsbrygga

Finns även med vinsch.

Båtbrygga M 

För konsolbåten

Vattenskotrar docka

Lätt docka för vattenskotrar

Båtbrygga L

max 1000kg

Hittade du en passande modell?

Du kan välja rätt Venos docka för din båt baserat på båtens modell och vikt.
Roddbåtsbryggor är avsedda för traditionella roddbåtar. För utombordsbåtar rekommenderar vi S-, M- och L-bryggor. Det finns också en brygga för vattenskotrar.

Några speciella behov? hör av dig så ser vi vad som kan göras.