Yleisimmät kysymykset ja vastaukset

Voit ostaa Venos-telakan suoraan verkkokaupastamme  tai asioida kanssamme sähköpostitse tai vaikkapa soittamalla meille.

Telakka toimitetaan mallista riippuen 1–4 paketissa (muovipussissa). Tarkemmat tiedot pakettien koosta löydät kunkin mallin teknisistä tiedoista.

Venos-telakka soveltuu myös veneen talvisäilytykseen. Älä kuitenkaan jätä telakkaa jäihin, koska jäiden liike voi rikkoa telakan. Mikäli harkitset säilyttäväsi veneesi talven yli telakan päällä, suosittelemme jatkopalan hankkimista telakkaan. Kun telakka on pidempi, saat vedettyä veneesi tarpeeksi ylös turvaan. Lopuksi voit irrottaa vedessä olevan jatkopalan helposti ja nostaa myös sen turvaan jäiltä.

Yleensä Venos-telakkaa ei tarvitse kiinnittää erikseen. Telakka on niin kevyt, että se on helppo siirtää takaisin paikoilleen, jos se on päässyt siirtymään. Tuulisilla rannoilla telakan voi varan vuoksi kiinnittää esim. narulla puuhun. Liukkaalla kalliorannalla kiinnittäminen voi olla tarpeellista. Tällöin telakan voi esimerkiksi pultata kiinni kallioon muutaman poikkiputken päädystä.

Telakka toimitetaan aina perille asti postiosoitteeseen. Eli voit tilata telakan vaikkapa suoraan mökillesi, mikäli siellä on postiosoite (eli mökki sijaitsee tien varressa). Telakoita ei toimiteta postin toimipisteisiin.

Telakka toimitetaan mallista riippuen 1–4 paketissa (muovipussissa). Tarkemmat tiedot pakettien koosta löydät kunkin mallin teknisistä tiedoista.

Venos-telakat kestävät hyvin pakkasta. Telakat on suunniteltu erityisesti silmällä pitäen meriolosuhteita. Telakoissamme ei ole ruostuvia osia, joten ne soveltuvat hyvin merelle.

Halutessasi voit tilata telakkaasi varaosia ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse tai soittamalla.

Valitettavasti telakan nouto mahdollisuutte ei tällä hetkellä ole.  Kaikki tuotteet toimitettaan Postin toimesta postiosoitteeseen.

Onko erikoistarpeita? ottakaa yhteyttä niin katsomme mitä voidaan tehdä.