Venos valmistaa ja myy uudenlaisia venetelakoita, jotka valmistetaan polyeteenimuovista. Yritys aloitti toimintansa syksyllä 2013 ensimmäisen telakkamallin esittelyn myötä.

Yritysesittely

Omakohtaiset kokemukset meren rannalla asumisesta ja mökkeilystä antoivat sysäyksen Venos-telakoiden suunnittelulle. Tavoitteenamme oli kehittää telakka, joka ei ruostu tai lahoa vedessä seisoessaan ja jossa ei ole liikkuvia tai helposti rikkoutuvia osia. Koska veneiden talvisäilytys nostaa veneen käyttökustannuksia, halusimme löytää telakkaratkaisun, joka myös mahdollistaisi veneen talvisäilytyksen telakan päällä. Kaiken tämän lisäksi halusimme tuotteemme olevan jokaisen kuluttajan ulottuvilla. Telakkamme tuli olla kohtuuhintainen, helppo asentaa ja kevyt käsitellä. Veneen säilyttäminen telakalla on myös ympäristöystävällinen teko.

Venos-telakat ovat löytäneet muotonsa pitkän kehittelyn ja testaamisen tuloksena. Tuoteperheemme myös kasvaa koko ajan. Kehitämme uutta, joten asiakkailtamme tullut palaute on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme säästää veneilijältä aikaa, vaivaa ja rahaa. Tutustu tuotteisiimme ja kerro, olemmeko onnistuneet.

Ystävällisin terveisin,

Karri Kaasinen
Venos Oy

Karri Kaasinen, Venos Oy

Lukemat

Valmistettua telakkaa
0 +
Telakkamallia
0
Tyytyväistä asiakasta
0 +
Yrityksen ikä
0 +

Ota yhteyttä!

+358 50 366 3354

09:00 – 18:00

Sähköposti: myynti@venos.fi